Bouwgids

nuttige info en gerelateerde links over bouwen & verbouwen

Plat dak zelfbouw

Bouwen is duur, dat wist je al. Maar wist je ook dat je door het zelf plaatsen meer dan 50% kan besparen op de kostprijs van je platte dak? Leveranciers zoals Zelfbouwdak leveren een kant-en-klaar zelfbouwpakket met handleiding en assistentie.
lees meer

Premies voor de bouw

Op gemeentelijk, provinciaal en gewestelijk niveau bestaan er verschillende premies voor het bouwen of verbouwen van je woning. Goed informeren is de boodschap, belangrijk is het het tijdstip van aanvraag. lees meer

Perfect geplaatst EPDM plat dak

Ook als u uw EPDM plat dak zelf plaatst, kies dan uitsluitend voor eerste keuze materialen en informeer u goed over de na-service. Ook al bent u een doorwinterde doe-het-zelver, laat een altijd een dakadviseur ter plaatse komen voor het nameten van de afmetingen van uw dak. Naast het exact opmeten van uw dak kan deze u helpen met het kiezen voor de best mogelijke dakopbouw en dakmaterialen voor uw dak volgens uw specifieke wensen. Naast verschillende EPDM-diktes en wijze van plaatsing moet u eveneens een keuze maken in het bijna onuitputtelijke aanbod van isolatie, diverse dakdoorvoeren en randafwerking.

Sommige leveranciers zoals Zelfbouwdak.be leveren zelfs een uitgebreide handleiding mee. In geval van twijfel kan u zelfs een beroep doen op de ervaring van echte vakmensen. Door hun jarenlange ervaring en permanente bijscholing kennen zij ieder dak door en door. Indien nodig komt een dakwerker van de firma ter plaatse en helpt u met de afwerking van uw dak, zodat u decennia lang onbezorgd kan genieten van een perfect geplaatst EPDM dak.


 

different paths

college campus lawn

wires in front of sky

aerial perspective

clouds

clouds over the highway

The Poultney Inn

apartment for rent

/*=== Code Google Analytics ===*/