Bouwgids

nuttige info en gerelateerde links over bouwen & verbouwen

Plat dak zelfbouw

Bouwen is duur, dat wist je al. Maar wist je ook dat je door het zelf plaatsen meer dan 50% kan besparen op de kostprijs van je platte dak? Leveranciers zoals Zelfbouwdak leveren een kant-en-klaar zelfbouwpakket met handleiding en assistentie.
lees meer

Premies voor de bouw

Op gemeentelijk, provinciaal en gewestelijk niveau bestaan er verschillende premies voor het bouwen of verbouwen van je woning. Goed informeren is de boodschap, belangrijk is het het tijdstip van aanvraag. lees meer

Btw-verlaging bouw ook in 2010

De kogel is door de kerk, de btw-verlaging voor de bouwsector van 21 naar 6 procent werd verlengd tot eind 2010, voor bouwaanvragen ingediend vóór 1 april 2010. Deze maatregel was broodnodig om het prille herstel van onze economie verder te blijven ondersteunen. Goed nieuws dus voor wie bouwplannen heeft voor de komende maanden, en voor bouwlustigen die nog niet hebben kunnen genieten van de bestaande maatregel. Al moet gezegd, wie op dit moment bouwplannen koestert, moet nu zeer snel reageren, want een bouwgrond kopen, plannen uittekenen, bouwaanvraag indienen én een aannemer contracteren kan niet binnen enkele maanden. Reken hiervoor gerust op een periode van één tot twee jaar.


 

different paths

college campus lawn

wires in front of sky

aerial perspective

clouds

clouds over the highway

The Poultney Inn

apartment for rent

/*=== Code Google Analytics ===*/